Motorfestivalen 1 juni

Lördagen den 1:a juni arrangeras Trollhättan Motorfestival på testbanan i anslutning till flygfältet. I samband med detta kommer vi finnas på plats på flygfältet för att erbjuda provflygningar och samtidigt informera om hur man kan ta flygcertifikat hos oss på Halle-Hunnebergs Flygklubb.

Vi är på plats mellan 10:00 och 15:00! Det kommer även finnas enklare fika på plats för de som väljer att stanna på marken.

Rundflygningar

Vill du se motorfestivalen från ovan? Vi kommer genomföra rundflygningar i vår Grob G109B.

För 250 kronor flyger vi cirka 10-12 minuter över testbanan och vidare in mot Trollhättan, ner till slussarna och sedan tillbaks till flygfältet.

Ingen föranmälan krävs, vi upprättar ett kösystem på plats.

Ta Flygcertifikat!

Om du själv vill ta flygcertifikat så är det ett utmärkt tillfälle att få mer information kring detta, vi visar gärna runt i vår anläggning och svarar på alla era frågor!

Flygande Gäster

Om du vill besöka Motorfestivalen med flygplan så går det alldeles utmärkt att parkera hos oss. Notera dock att du måste landa på grässtråket för att kunna parkera hos oss, på västra delen av fältet. Det är ej tillåtet att korsa över till banan denna helg. Vid utnyttjanade av landningsbanan kommer Fyrstads Flygplats att kunna tillhandahålla parkeringsplatser på östra sidan, vid terminalen. Därifrån kan man också ta sig till motorfestivalen med en promenad.

Gräsfältet är 700×40 meter och trösklarnara är markerade med tvärliggande, vitmålade betongfundament. Vi kommer uppdatera Facebook och denna sidan om fältstatus dagen innan Motorfestivalen.

Skiss över parkeringsyta.

Lämna ett svar