Ny certfikatinnehavare!

Igår, den 24 september, efter ett antal dagar med regn och hård sidvind på fältet kunde Martin äntligen boka in uppflygning. Även om dagen började blåsig så mojnade det tillräckligt på eftermiddagen för att kunna lyfta med kontrollanten Hans Folkesson medans huvudansvarig lärare Anders Stenström väntade på marken tillsammans med två övriga medlemmar i klubben.

Efter ett par omgångar i trafikvarvet, en simulerad nödlandning samt en vända till Lidköping så landade åter Martin och Hans på flygfältet och började taxa in mot oss på marken, ivriga över att få höra slutresultatet. Vilket, till ingens förvåning, givetvis var positivt och Martin kan därmed titulera sig pilot och certfikatinnehavare! Nu börjar flygarkarriären på riktigt.

Ett stort grattis från hela Halle-Hunnebergs Flygklubb!

Lämna ett svar